RAKØL

- det einaste rette følgjet til rakfiskmåltidet.

Rakøl er ein frisk og kobberfarga øl med moderat, floral humlekarakter. Utvikla av rakfiskprodusent Wangensten i samarbeid med Ægir Bryggeri i Flåm, for å passe perfekt til rakfiskmåltidet utan å overdøve hovudrolla. Kan med hell også nytast til spekemat og anna salt og syrleg mat.

Anbefalt serveringstemperatur er 8 - 10°C.
Innehelt: Vatn, byggmalt (gluten) humle og gjær.

Forpakning: 0,33 ltr glassflaske / 24 flasker pr D-pak.
Ølklasse D 4,7 %

Rakøl får du kjøpt hjå:
-Spar, Fagernes
-
Coop Extra, Fagernes
-Spar, Leira
-Rema 1000, Leira
-
Joker, Vaset
-
samt i fleire av Norgesgruppens butikkar på austlandet.

Ta kontakt med oss  om du ynskjer å ha Rakøl i din butikk eller i din restaurant.

Rakfiskcanapéar

Du treng: ca. 400 g rakfiskfilet, 1 pk potetlefser (ca. 16 cm x 16 cm store), salatblad, tannpirkarar (utan tilsett smak), eventuelt finhakka purre, seterrømme.

Les meir »

Rakfisk tradisjonell

Du treng: Ca. 600-800 g flådd rakfisk, 4-8 lefser, 10-12 mandelpoteter, flatbrød, meierismør eller setersmør.

Les meir »