Wraps av rakfisk

Tid: 15 minutt          4 personar

Du treng:
Ca. 250-300 g rakfiskfilet
1 pk. tortillalefse
1 pk. philadelphiaost naturell
1 pk. rucolasalat
2 stk. plommetomatar
1 stk. vårlauk

Slik gjer du:
Smør philadelphia tynt på tortillalefsene. Legg ei remse rakfisk langs midten. Legg hakka vårlauk over og strø litt opphakka plommetomat over. Legg ein god handfull rucola ned langs midten. Rull saman og skjer i porsjonsbitar.

Drikkeforslag:
Rakøl eller lettøl.

Rakfisk i galla

Du treng: 250-300 g rakfiskfilet, 1 pk potetlefse (kvadratisk ca. 16 cm x 16 cm), philadelphiaost naturell, purre.

Les meir »

Rakfisksalat med purrelauksdressing

Du treng: Ca. 250 - 300 g rakfiskfilet, 1 pk ruccolasalat, 1 pk raddicho salat, 1 pk raddicho rosso, 1 stk raudlauk, 5 stk reddik, ½ raud paprika, 1 stk plommetomat, 1 stk vårlauk. Dressing: 1 beger seterrømme, 1 liten purrelauk, salt og pepar.

Les meir »